Logotyp på utskrifter
Bild på ung man med lärare framför dataskärm

ESF-rådet i Norra Mellansverige

Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs länSverigekarta

Spridningskonferenser hösten 2019

FRÅN PROJEKT TILL FÖRÄNDRING

Nuvarande programperiod (2014-2020) går mot sitt slut och vi bjuder därför in till en spridningskonferens för att berätta om socialfondsprojekt som bedrivits i Norra Mellansverige. Vilka lärdomar kan vi dra av genomförda insatser och vad behöver göras för att få till varaktig förändring som gynnar den inkluderade tillväxten?

 

Vi bjuder in beslutsfattare och projektorganisatörer i offentlig, privat och ideell sektor i Norra Mellansverige till en heldag om hur man går från projekt till förändring av strukturer. Programmet börjar klockan 9.00 (kaffe från 08:30) och slutar 16.30. Vi bjuder på lunch och eftermiddagsfika.

 

Ett pågående projekt berättar om hur de arbetar med att åstadkomma bestående förändring. Jan Edling (analytiker) redogör för vilka förändringar som behövs på arbetsmarknaden för dem som står utanför. Peter Johansson (seniorkonsult och utvärderare i offentlig sektor) presenterar vad som krävs för att ett projekt ska leda till bestående förändring. Sedan följer workshops för beslutsfattare respektive projektorganisatörer kring frågan ”Vad behöver man för att gå från projekt till förändring”.

 

22 oktober i Karlstad på Scandic Winn,

Norra Strandgatan 9-11.

Sista anmälningsdag 7 oktober. Anmäl dig här.

 

7 november i Gävle på Clarion Hotell Winn,

Norra Slottsgatan 6.

Sista anmälningsdag 23 oktober. Anmäl dig här.

 

(Arrangemangen är gratis och platserna är begränsade)


Pågående utlysningar

Just nu finns det ingen regional utlysning i Norra Mellansverige.

 

Se pågående nationella utlysningar här.


Presentera din idé!

Vi vet att det finns ett stort antal utmaningar i regionen och att det finns en vilja att ta sig an dem. Har ni tankar, idéer eller funderingar hör av er till oss, så har vi gärna en dialog om Europeiska Socialfonden och dess möjligheter.

 

I menyn hittar ni vår regionala handlingsplan som preciserar vilken typ av insatser vi efterfrågar i Norra Mellansverige. Via menyn kan ni även navigera er vidare för att hitta tidigare utlysningar och information om våra beviljade projekt.

Kontakta oss

Telefonväxel:

020-33 33 90

 

Postadress:

Svenska ESF-rådet Norra Mellansverige
Box 397, 801 05 Gävle

 

Besöksadress:

Drottninggatan 9, plan 3

803 20 Gävle 

Jämställdhetsintegrering

I Socialfonds-programmet finns gemensamma utgångspunkter för projekten vad gäller jämställdhetsintegrering.

Pressklipp i Norra Mellansverige

Fler nyheter