Lediga tjänster

På denna sida listas alla lediga tjänster som för tillfället finns hos ESF-rådet. Finns det inga tjänster ute just nu? Kom gärna tillbaka till sidan, vi lägger löpande upp nya tjänster.

Svenska ESF-rådet är en statlig myndighet under Arbetsmarknadsdepartementet. Vi driver utveckling och innovation för en inkluderande arbetsmarknad genom att finansiera projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. Finansieringen kommer från Europeiska Socialfonden och Fonden för dem som har det sämst ställt (Fead) i Sverige. Under en programperiod omsätter vi cirka 14 miljarder som stöd till projektverksamhet hos olika privata organisationer, kommuner, regioner och andra myndigheter

Just nu arbetar vi med att avsluta programperioden 2014 – 2020 för fonderna och påbörjar arbetet med ett nytt program och med nya fondmedel.

Vi är cirka 130 medarbetare på åtta kontor runtom i landet. Huvudkontoret finns i Gävle.

Vår verksamhet spänner över flera politikområden, främst arbetsmarknads-, social-, utbildnings-, närings- och integrationspolitik.

Låter det intressant? Varmt välkommen att söka jobb hos oss.

Lediga tjänster

Hjälp för sökande

För att söka jobb hos oss fyller du i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor.  

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på sista ansökningsdagen.

Tekniska problem

Om det uppstår tekniska problem i samband med din jobbansökan,  kontakta HR-enheten hr@esf.se