Så gör du en ESF-ansökan i Projektrummet+

Välkommen till en informationsträff där vi går igenom ansökningsformuläret och berättar om vad du behöver tänka på när du fyller i det. Vi kommer att fokusera lite extra på de delar som berör ekonomin i projektet, därför är det en fördel om även en ekonom från din organisation kan delta. Vår aktuella utlysning för kompetensutveckling för yrkesverksamma öppnar den 19 juni. Du hittar den under Utlysningar på esf.se.

Du är välkommen att kontakta oss på ostramellansverige@esf.se om du har några frågor eller önskar att vi skickar en budgetmall.

Anmäl dig via formuläret senast den 18 augusti och glöm inte att kryssa i om du vill bli kontaktad om projektkonsultation.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR
Dina personuppgifter kommer endast att användas för kommunikation om evenemanget och raderas när evenemanget är över. Mer information om hur Svenska ESF-rådet behandlar personuppgifter, vilka rättigheter registrerad har, kontaktuppgifter till dataskyddsombudet samt möjlighet att klaga till IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) hittar du på vår GDPR-sida.
Jag önskar bli kontaktad om projektkonsultation

Tid: tisdag 20 augusti kl. 10:00–11:30

Region: Östra Mellansverige

Plats: Digitalt

Sista anmälningsdatum: 2024-08-18

Antal anmälda: 5