information (1)
Cookies

Den här hemsidan använder cookies för att säkerställa bästa möjliga upplevelse på vår webb. Genom att använda denna webbplats förutsätter vi att du godkänner att vi sparar cookies på din enhet.

Lär dig mer

Projektbanken

Namn: Kompetensmatchning
Region: ESF Nationellt
Projektägare: Arbetsförmedlingen Huvudkontoret, Arbetsförmedlingen HK
Projektnummer: 2015/00944
Projektperiod: 2015-12-15 - 2016-09-15
Total projektbudget: 6 046 946
Beviljat ESF-stöd: 2 830 763
Kontaktperson: Andrea Gidoff Grahn
E-post: andrea.gidoff-grahn@arbetsformedlingen.se
Specifikt mål: 2.1
Namn: Active Mobility
Region: Östra Mellansverige
Projektägare: Stiftelsen Actíva i Örebro län, Actíva
Projektnummer: 2015/00337
Planerat antal deltagare: 50
Projektperiod: 2015-09-01 - 2018-08-31
Total projektbudget: 9 387 322
Beviljat ESF-stöd: 6 261 759
Kontaktperson: Charlotta Karlsson-Andersson
E-post: orjan.samuelsson@s-activa.se
Specifikt mål: 2.1
Namn: Konjunkturpaketet
Region: Småland & Öarna
Projektägare: Gislaveds kommun, Kommunstyrelsekontor
Projektnummer: 2015/00176
Planerat antal deltagare: 150
Projektperiod: 2015-09-01 - 2018-05-31
Total projektbudget: 7 386 460
Beviljat ESF-stöd: 3 453 854
Kontaktperson: Joakim Toll
E-post: joakim.toll@gislaved.se
Specifikt mål: 2.1
Namn: Eures 2015
Region: ESF Nationellt
Projektägare: Arbetsförmedlingen, Internationella enheten
Projektnummer: 2015/00843
Planerat antal deltagare: 1
Projektperiod: 2015-01-28 - 2016-01-27
Total projektbudget: 6 377 507
Beviljat ESF-stöd: 2 992 798
Kontaktperson: Mikael Lindbom
E-post: mikael.lindbom@arbetsformedlingen.se
Specifikt mål: 2.1
Namn: Temagruppen Unga i arbetslivet
Region: ESF Nationellt
Projektägare: Myndigheten för ungdoms - och civi lsamhäl lesfrågor (MUCF), Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor
Projektnummer: 2015/00975
Planerat antal deltagare: 6
Projektperiod: 2015-01-01 - 2017-12-31
Total projektbudget: 6 990 960
Beviljat ESF-stöd: 5 231 106
Kontaktperson: Berit Israelsson
E-post: berit.israelsson@mucf.se
Specifikt mål: 2.2