Jobba hos oss

På denna sida listas alla lediga tjänster som för tillfället finns hos ESF-rådet. Finns det inga tjänster ute just nu? Kom gärna tillbaka till sidan, vi lägger löpande upp nya tjänster.

Svenska ESF-rådet är en statlig myndighet under Arbetsmarknadsdepartementet. Vi har regeringens uppdrag att stärka den enskildes ställning på arbetsmarknaden.

Vi driver utveckling och innovation för en inkluderande arbetsmarknad genom att finansiera projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. Finansieringen kommer från Europeiska Socialfonden i Sverige. Under en programperiod omsätter vi cirka 14 miljarder som stöd till projektverksamhet hos olika privata organisationer, kommuner, regioner och andra myndigheter.

Just nu arbetar vi med att avsluta programperioden 2014–2020 för fonderna och har påbörjat arbetet med ett nytt program med nya fondmedel för perioden 2021–2027.

Vi är cirka 140 medarbetare på åtta kontor runtom i landet. Huvudkontoret finns i Gävle.

Vår verksamhet spänner över flera politikområden, främst arbetsmarknads-, social-, utbildnings-, närings- och integrationspolitik.

Låter det intressant? Varmt välkommen att söka jobb hos oss.

Driftinformation

Just nu har vi inga driftavbrott.

Lediga tjänster

Hjälp för sökande

För att söka jobb hos oss fyller du i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor.  

Observera att din ansökan måste vara registrerad senast klockan 23.59 på sista ansökningsdagen.

Tekniska problem

Om det uppstår tekniska problem i samband med din jobbansökan,  kontakta HR-enheten hr@esf.se

Innehåll på sidan