Projekt

Diarienummer:
24-021-S03
Namn:
Förstudie kompetensutveckling livsmedelsindrin
Startdatum:
2024-12-01
Slutdatum:
2025-05-31
Berörd fond:
ESF+
Beviljat ESF-stöd:
309 847
Insats av strategisk betydelse:
Nej
Interventionstyp:
141
Land som berörs:
Sverige
NUTS-2 kod:
SE22
Program CCI:
2021SE05SFPR
Programområde:
A
Projektägare:
Arvalla AB
Projektägare organisationsnummer:
5568436322
Region:
Sydsverige
Sekundärtema - Motverka barnfattigdom:
Nej
Specifikt mål:
A1A
Total projektbudget:
573 847
Unionens medfinansieringsgrad:
40%

Uppgiften för förstudien blir att kartlägga och fastställa den strategiska inriktning hos representativa företag i branschen samt lägga fram ett konkret utbildningspaket för anställda i livsmedelsindustrin. (individnivån) med hänsyn taget till insatser som ökar jämställdheten mellan könen, ökar tillgängligheten för anställda med funktionshinder och förebygger att diskriminering uppstår. Förstudien har att lägga fram förslag på genomförande av en kompetenssatsning med aktör som har kapacitet, förmåga och förankring hos branschen för att utföra insatsen med stöd av socialfonden..(Organisationsnivån)