Logotyp på utskrifter

Mitt Europa 2018

2 till 13 maj 2018

Efter 2017 års stora intresse att medverka i Mitt Europa bjuder vi in alla socialfondsprojekt i år igen. (Ni som deltog förra året är självklart välkomna att delta även i år)

 

Är ni stolta över ert socialfondsprojekt och vill visa det för andra? Var med i kampanjen Mitt Europa och passa på att utöka era kontaktytor och möjligheter!

Vad är Mitt Europa?

Mitt Europa (Europe in My Region) är en informationssatsning i hela EU som ger projekt möjlighet att visa sin verksamhet. 2017 deltog 25 länder, och Sverige var med för första gången. Här i Sverige hade vi aktiviteter på 85 platser från Jokkmokk till Malmö under en vecka i maj.

 

Alla projekt, oavsett EU-fond eller verksamhet, visar tillsammans på den bredd av aktiviteter och möjligheter som finns, och hur det bidrar till samhällsutvecklingen. Där är ni en viktig del.

Bjud in till aktivitet

Vill ni vara med nästa år? 2018 infaller EU-dagen samma vecka som Kristi himmelfärdsdag. Därför startar vi redan fredagen den 2 maj fram till 13 maj. Bestäm vilken dag som passar er bäst och bjud in dem ni vill visa projektet för; vänner, grannar, affärsbekanta, samarbetspartner och andra runtomkring som ni tror kan vara intresserade.

 

En aktivitet kan vara Öppet hus där ni visar verksamheten, men det kan självklart vara andra typer av arrangemang som fungerar för ert projekt.

 

Ett tips från 2017 är också att flera EU-finansierade projekt på samma ort går samman om en gemensam aktivitet.

Hur anmäler jag mitt projekt?

Du gör din intresseanmälan via anmälningsformuläret på den fondgemensamma webbplatsen eufonder.se senast den 2 april 2018.


Du får en bekräftelse av oss när vi har tagit emot din intresseanmälan och din aktivitet har blivit godkänd. I samband med det skickar vi ut kampanjens gemensamma informationsmaterial till er.

Välkomna till Mitt Europa 2018!

Vi genomför kampanjen tillsammans med EU-fonder hos Tillväxtverket, Jordbruksverket, Interregprogrammen, Leadergrupperna och Landsbygdsnätverket.

 

Kollage från Mitt Europa 2017

Kollage från Mitt Europa 2017.

Bild i högerkolumnBild på hus med öppen dörr

Vi som arrangerar kampanjen i samarbete med Europeiska kommissionen är:

- Tillväxtverket

- Jordbruksverket

- Svenska ESF-rådet

- Leadergrupperna

- Interregprogrammen