Logotyp på utskrifter

Nu kan du anmäla ditt projekt till Mitt Europa!

4 februari 2019

För tredje året i rad deltar Sverige i den EU-gemensamma informationskampanjen Mitt Europa. Tillsammans visar vi hur EU:s investeringar används och gör nytta lokalt. Kampanjen pågår mellan 4-12 maj 2019.

4 till 12 maj 2019

Efter 2018 års stora intresse att medverka i Mitt Europa bjuder vi in alla socialfondsprojekt i år igen. (Ni som deltog förra året är självklart välkomna att delta även i år)

 

Är ni stolta över ert socialfondsprojekt och vill visa det för andra? Var med i kampanjen Mitt Europa och passa på att utöka era kontaktytor och möjligheter!

Vad är Mitt Europa?

Mitt Europa (Europe in My Region) är en informationssatsning i hela EU som ger projekt möjlighet att visa sin verksamhet. 2018 deltog Sverige för andra gången i Mitt Europa. Över 113 projekt, från Jokkmokk till Malmö, visade då upp sin verksamhet på olika sätt. Det hölls öppet hus, seminarier, mässor, tävlingar, tipspromenader och mycket mer. Över 5000 människor besökte de olika aktivteterna.

 

Här kan du se några av de projekt som deltog 2018

 

Alla projekt, oavsett EU-fond eller verksamhet, visar tillsammans på den bredd av aktiviteter och möjligheter som finns, och hur det bidrar till samhällsutvecklingen. Där är ni en viktig del.

Bjud in till aktivitet

Vill ni vara med i år? Är ni stolta över ert projekt och vill visa det för andra? Då vill vi gärna att ni är med i kampanjen Mitt Europa! Med hjälp av er projektägare hoppas vi kunna visa på en bredd av EU-finansierade satsningar med aktiviteter i hela landet.

 

Bestäm vilken dag som passar er bäst och bjud in dem ni vill visa projektet för; vänner, grannar, affärsbekanta, samarbetspartner och andra runtomkring som ni tror kan vara intresserade. En aktivitet kan vara Öppet hus där ni visar verksamheten, men det kan självklart vara andra typer av arrangemang som fungerar för ert projekt.

 

Ett tips från 2018 är också att flera EU-finansierade projekt på samma ort går samman om en gemensam aktivitet.

Hur anmäler jag mitt projekt?

Du gör din intresseanmälan via anmälningsformuläret på den fondgemensamma webbplatsen eufonder.se senast den 12 april 2019.

 

Här kan du läsa mer om kampanjen och hur du anmäler ditt projekt


Du får en bekräftelse av oss när vi har tagit emot din intresseanmälan och din aktivitet har blivit godkänd. Sedan skickar vi ut kampanjens gemensamma informationsmaterial till er.

Välkomna till Mitt Europa 2019!

Vi genomför kampanjen tillsammans med EU-fonder hos Tillväxtverket, Jordbruksverket, Interregprogrammen, Leadergrupperna och Landsbygdsnätverket.

 

Kollage från Mitt Europa 2017

Bild i högerkolumnVi är med i Mitt Europa

Vi som arrangerar kampanjen i samarbete med Europeiska kommissionen är:

- Tillväxtverket

- Jordbruksverket

- Svenska ESF-rådet

- Leadergrupperna

- Interregprogrammen