Logotyp på utskrifter

Informationsmöten i Östra Mellansverige

På denna sida kommer du som besökare att finna information kring informationsmöten som Svenska ESF-rådet Östra Mellansverige planerar att genomföra. Skulle du vara i behov av ett möte med oss utanför något av dessa möten, tveka då inte att höra av dig till någon utav oss som arbetar på regionskontoret i Örebro. Vi kan erbjuda såväl fysiska som digitala möten.

Våren 2019

Svenska ESF-rådet Östra Mellansverige planerar att under våren 2019 arrangera följande möten.

Informationsmöte gällande vårens utlysningar

Vi kommer preliminärt under vecka 15 att arrangera ett möte för er som är intresserade av att söka Socialfondsmedel i någon av vårens planerade utlysningar i Östra Mellansverige. Vi återkommer på denna sida med mer information kring var och när vi planerar detta möte.

Erfarenhetsutbyte för projekten i Östra Mellansverige

De 21 och 22 maj 2019 kommer Svenska ESF-rådet Östra Mellansverige att arrangera en dag för erfarenhetsutbyte på Elite Stadshotell i Västerås. Arbetar du som projektledare eller ekonom i ett socialfondsprojekt inom programområde 1 i Östra Mellansverige kan du redan nu boka av den 21 maj i din kalender.  Arbetar du som projektledare eller ekonom i ett socialfondsprojekt inom programområde 2 kan du istället boka av den 22 maj. Mer information och inbjudan kommer inom kort. Har du funderingar redan nu är du välkommen att kontakta oss på regionkontoret i Örebro.

Kontaktuppgifter

Södermanlands län

Niclas Källberg

019-16 54 85

 

Uppsala län

Daniel Malmborg

019-16 54 74

 

Västmanlands län

Carl Axelson

019-16 54 82

 

Örebro län

Daniel Malmborg

019-16 54 74

 

Östergötlands län

Jimmy Herrdin

019-16 54 89