Webbinarium – Rätt stöd i rätt tid – går det att förebygga skolavhopp?

Välkommen till Svenska ESF-rådets webbinarium om studieavbrottsförebyggande arbete med hjälp av socialfonden. ”Rätt stöd i rätt tid – går det att förebygga skolavhopp?”

Under seminariet medverkar bland annat Håkan Forsberg, generaldirektör Svenska ESF-rådet, Malin Gren Landell, forskare och expert på området skolfrånvaro, utredare på regeringens uppdrag och en av grundarna till INSA (International Network for School Attendance). Joakim Tranquist, Tranquist Utvärdering, med lång erfarenhet av utvärdering inom Socialfonden och författare till rapporten ”Rätt stöd i rätt tid” och Evelina Bark Nordin från ESF-projektet Plugga klart 2.

Moderator: Peter Salander

Det här är det första av ett antal webbinarier där Svenska ESF-rådet kommer diskutera socialfondens resultat samtidigt som vi bjuder in till dialog om hur Socialfonden arbetar med aktuella samhällsutmaningar idag, men också i framtiden i det som kallas ESF+, det nya socialfondsprogrammet som startar i början på nästa år.

Dina personuppgifter kommer bara att användas så att vi kan sända dig information om webbinariet och länken till själva sändningen, dina uppgifter raderas efter webbinariet. Om du vill få regelbundna nyheter från Svenska ESF-rådet eller inbjudan till liknande event, anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev på länken ”Nyhetsbrev” i sidfoten nedan.

Tid: tisdag 28 september kl. 13:00–14:00

Sista anmälningsdatum: 2021-09-27

Antal anmälda deltagare: 216