Informationsträff om utlysning för kompetensutveckling i Östra Mellansverige

Välkommen till en informationsträff om vår aktuella utlysning för kompetensutveckling! Arbetslivet är i snabb förändring och nya kompetenser efterfrågas. För att möta denna utmaning satsar Europeiska socialfonden (ESF+) på kompetensutveckling för yrkesverksamma individer. Ansökan är öppen från mitten av juni till mitten av september.

Under mötet kommer vi att berätta om utlysningen och ge praktisk information och tips för er som planerar att ansöka. Du får även möjlighet att ställa frågor till våra samordnare och projektcontrollers.

Anmäl dig via formuläret senast den 24 juni och glöm inte att kryssa i om du vill bli kontaktad för projektkonsultation.

Du är välkommen att kontakta oss på ostramellansverige@esf.se om du har några frågor.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Projektkonsultation
GDPR
Dina personuppgifter kommer endast att användas för kommunikation om evenemanget och raderas när evenemanget är över. Mer information om hur Svenska ESF-rådet behandlar personuppgifter, vilka rättigheter registrerad har, kontaktuppgifter till dataskyddsombudet samt möjlighet att klaga till IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) hittar du på vår GDPR-sida.

Tid: onsdag 26 juni kl. 10:00–11:30

Region: Östra Mellansverige

Plats: Digitalt

Sista anmälningsdatum: 2024-06-24

Antal anmälda: 20