Informationsmöte om utlysning för innovativt och transnationellt samarbete för att möta de sociala konsekvenserna av kriget i Ukraina

Nationella kontaktpunkten för EaSI (Employment and Social Innovation) bjuder in till ett webbinarium för att presentera den pågående utlysningen från Europeiska Kommissionen.

EU-kommissionen ger oss bakgrund till utlysningen och vi bjuds på inblick i aktuell forskning, lärdomar och medskick från SIEPS (Svenska institutet för europapolitiska studier). Mer information och länk till utlysningen hittar ni här

Vi kommer också presentera det svenska genomförandet av Care och Fast-Care för ukrainska flyktingar i Sverige med olika projektexempel. Och vi får en bild av vilka andra aktörer som arbetar med krigets utmaningar och vad de gör.

Vi avslutar med en uppdatering om genomförandet av EaSI (Sysselsättning och social innovation) inom Europeiska Socialfonden+.

Anmäl dig här:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
GDPR
Dina personuppgifter kommer endast att användas för kommunikation om evenemanget och raderas när evenemanget är över. Mer information om hur Svenska ESF-rådet behandlar personuppgifter, vilka rättigheter registrerad har, kontaktuppgifter till dataskyddsombudet samt möjlighet att klaga till IMY (Integritetsskyddsmyndigheten) hittar du på vår GDPR-sida.

Nationell kontaktpunkt för programdelen för Sysselsättning och social innovation (EaSI)

Tid: onsdag 17 april kl. 09:00–13:00

Region: ESF Nationellt

Plats: Digitalt

Sista anmälningsdatum: 2024-04-15

Antal anmälda: 99