Logotyp på utskrifter

Information med anledning av covid-19

Uppdaterad information med anledning av covid-19  

Mitt Europa-kampanjen flyttas fram pga Coronaviruset

12 mars 2020

Med anledning av spridningen av coronaviruset/covid-19 har arrangerande parter, på inrådan av EU-kommissionen, bestämt att skjuta fram Mitt Europa-kampanjen.

Syftet med kampanjen är att ge våra projekt möjlighet att visa upp projekten och sina aktiviteter. Även om det i de flesta fall handlar om mindre evenemang så innebär det ändå sociala sammankomster, vilket myndigheter i flera länder nu avråder ifrån.


Eftersom vi inte kan förutspå situationen i maj kan arbetet med evenemangen vara i onödan om det senare visar sig att vi måste ställa in.

 

Vi hoppas att ni vill delta längre fram och i nuläget hoppas vi kunna arrangera kampanjen i september. Håll utkik på www.eufonder.se och på Facebooksidan @Mitt Europa för mer information framöver.

 

Tävlingar och aktiviteter som bara äger rum online, som fototävlingen och webb-quiz, kommer fortfarande att genomföras. Läs mer om dessa här.


Och kom ihåg att alltid sprida era fantastiska resultat och historier under #MittEuropa och #EUinmyRegion ! (De är inte bara kopplade till kampanjen). Ni kan också kontakta er förvaltande myndighet eller info@eufonder.se för att nå ut.

 

Tack för ert engagemang!