Logotyp på utskrifter

Mitt Europa - Var med och visa ert projekt 6-14 maj!

Är ni stolta över ert socialfondsprojekt och vill visa det för andra? Var med i kampanjen Mitt Europa och passa på att utöka era kontaktytor och möjligheter!

Projekt visar sin verksamhet i Mitt Europa

Mitt Europa (Europe in My Region) är en informationssatsning i hela EU som ger projekt möjlighet att visa sin verksamhet. 2016 deltog mer än 2 500 projekt i 23 länder, med över 400 000 besökare. Alla projekt, oavsett EU-fond eller verksamhet, visar tillsammans på den bredd av aktiviteter och möjligheter som finns, och hur det bidrar till samhällsutvecklingen. Där är ni en viktig del. Även avslutade socialfondsprojekt är självklart välkomna att vara med och visa sin verksamhet efter projekttiden.

Bjud in till aktivitet

Vill ni vara med? Bestäm vilken dag som passar er bäst under 6-14 maj, och bjud in dem ni vill visa projektet för; vänner, grannar, affärsbekanta, samarbetspartner och andra runtomkring som ni tror kan vara intresserade. En aktivitet kan vara Öppet hus där ni visar verksamheten, men det kan självklart vara andra typer av arrangemang som fungerar för ert projekt.

Kampanjen uppmärksammas

Vi kommer att presentera alla projekt på webbplatsen http://www.eufonder.se/ med information och karta, och uppmärksamma kampanjen på bred front till exempel via videotrailer och annonser på Facebook och nyhetsbrev. Europeiska kommissionens webbplats kommer också att innehålla information om kampanjen.

Ni får

•    Mall för inbjudan till aktivitet

•    Mall för eget pressmeddelande

•    Mitt Europa-logotyp för användning på till exempel er webbplats

Intresseanmälan

Gör intresseanmälan på http://www.eufonder.se/mitteuropa senast den 22 mars 2017. Om ni inte vet dag eller innehåll när ni gör anmälan, skriv ”Återkommer” i de fälten.

Mer information

Se inbjudan i pdf (Öppnas i nytt fönster.)

 

Kontakt för socialfondsprojekt:

Ingela Thudin                                  

E-post: förnamn.efternamn@esf.se

Telefon: 08-579 171 22


Bild i högerkolumn

Alla projekt är välkomna som har fått EU-finansiering genom

- Regionala strukturfondsprogrammen

- Europeiska socialfonden

- Landsbygdsprogrammet

- Havs- och fiskeriprogrammet

- Leaderprojekt

- Interreg

Vi som arrangerar kampanjen, i samarbete med Europeiska kommissionen, är:

- Tillväxtverket

- Jordbruksverket

- Svenska ESF-rådet

- Leadergrupperna

- Interregprogrammen