Logotyp på utskrifter
Bild på kvinna i biltillverkning

ESF-rådet i Västsverige

Hallands och Västra Götalands län

Kommande utlysningar i Västsverige

Nästa ansökningsomgång som omfattar tre utlysningar kommer att öppna den 1 juni och stänga den 11 september. Övergripande inriktning på utlysningarna kan du ta del av här.

För dessa utlysningar hålls informationsmöten den 13 och 14 juni. Mer info och anmälan.

Inspirationsdag den 20 juni i Helsingborg

Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak bjuder in till en inspriationsdag kring hur ni som kommun, organisation eller företag kan söka EU-finansiering till projekt med fokus på sysselsättning för personer med utländsk bakgrund. Dagen erbjuder information, inspiration, mingellunch och individuell rådgivning. Svenska ESF-rådet kommer att vara på plats tillsammans med socialfondsprojektet Rekrytera. Hoppas vi ses där! Mer om programmet och anmälan

Arbetsmarknadsdepartementet besökte Västsverige

Tisdag den 11 april var Annika Dahl, statssekreterare, och Josefine Boman, politiskt sakkunnig, från Arbetsmarknadsdepartementet på besök hos Svenska ESF-rådet i Västsverige. Genom projektpresentationer från Integration Halland och UngÖst fick de ta del av några av de socialfondsinsatser som genomförs i regionen, Västra Götaland och Halland. Läs mer

ESF-support är samlingsplats för externa stöd

Nu är en ny del på esf.se sjösatt som vi kallar för ESF-support. Det är en samlingsplats för våra externa stöd som kan hjälpa ditt projekt att lyckas. Här finns både stöd som kan hjälpa ditt projekt i samband med ansökan och stöd som kan hjälpa till i genomförandet.

http://www.esf.se/sv/Start/

Metodhandbok om transnationalitet

Projektet KRUT har tagit fram en konkret metodhandbok för projekt som vill arbeta transnationellt. Metodhandboken heter KRUT Över gränserna och kan laddas ner här: KRUT Över gränserna. (Pdf öppnas i nytt fönster.)

Kontakta oss

Telefonväxel:

020-33 33 90

Epostadress:

vastsverige@esf.se

Postadress:

Svenska ESF-rådet Västsverige
Box 11280
404 26 Göteborg

Besöksadress:

Södra Hamngatan 45

Göteborg