Bild på kvinnlig pilot

ESF-rådet i Östra Mellansverige

Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands Län

Inför hösten 2016

I början av september kommer vi att öppna två nya utlysningar för att fortsätta stärka och utveckla arbetsmarknaden i Östra Mellansverige. Utlysningarna kommer att vara öppna till början av februari 2017 och besluten kommer att fattas under senare delen av våren 2017.

 

En satsning görs inom Programområde 1, mål 1:1. Med inriktning mot kompetensutveckling för organisationer så att de kan öka sin mottagarkapacitet för nyanlända och därigenom förbättra och effektivisera integrationsarbetet.

 

Den andra satsningen görs inom Programområde 2, mål 2:1. Inriktningen på utlysningen kommer att ligga i linje med den utlysning som nu är öppen vad gäller målgrupp samt förväntade resultat och effekter. Kvinnor och män som står långt ifrån arbetsmarknaden ska komma i arbete, utbildning eller närmare arbetsmarknaden.

 

Mer information om utlysningarna tillsammans med mer exakta datum kommer här på hemsidan under augusti månad.

 

I samband med att utlysningarna öppnar bjuder vi in till ett informationsmöte i Västerås onsdagen den 21 september. Mer information om program och anmälan kommer i augusti men vi vill be er att redan nu ”Save the Date”!

 

Avslutningsvis vill vi önska er alla en riktigt skön sommar!

Öppna utlysningar

ESI-support

Ditt projekt kan kontakta ESI Support för att få hjälp med de horisontella principerna i ditt projekt. Gå till information om ESI-support här:

Metodhandbok om transnationalitet

Projektet KRUT har tagit fram en konkret metodhandbok för projekt som vill arbeta transnationellt. Metodhandboken heter KRUT Över gränserna och kan laddas ner här:

 

KRUT Över gränserna. (Pdf öppnas i nytt fönster.)

  

 

Informationsmöten och aktiviteter

Det finns för tillfället inga planerade informationsträffar.

Kontakta oss

Telefonväxel:

020-33 33 90

Postadress:

Svenska ESF-rådet Östra Mellansverige
Box 297
701 45 Örebro

Besöksadress:

Trädgårdsgatan 14

Örebro

E-post:

ostramellansverige@esf.se

Pressklipp från Östra Mellansverige

Fler nyheter