Bild på ung man med lärare framför dataskärm

ESF-rådet i Norra Mellansverige

Värmlands, Dalarnas och Gävleborgs län Sverigekarta

Pågående utlysningar

Nu har vi öppnat fyra nya utlysningar.

Affärskraft Värmland 2.0 finansierar kompetensutveckling

Handelskammaren Värmland driver projektet Affärskraft Värmland 2.0 som syftar till att kompetensutveckla anställda i solo- och mikroföretag. Läs mer om projektet här! (länk öppnas i detta fönster)

Beviljade projekt

Vid Strukturfondspartnerskapets sammanträde i Filipstad 15-16 december beviljades flera projekt ur både Socialfonden och Regionalfonden.

 

– Det är glädjande att se så många idéer och initiativ som kommer att få människor i arbete och som kommer att skapa utveckling i vår region, säger Sune Ekbåge, ordförande i Strukturfondspartnerskapet Norra Mellansverige.

 

Ni kan läsa pressmeddelandet från mötet på Strukturfondspartnerskapets hemsida.

Till pressmeddelandet (öppnas i nytt fönster).

Presentera din idé!

Vi vet att det finns ett stort antal utmaningar i regionen och att det finns en vilja att ta sig an dem. Har ni tankar, idéer eller funderingar hör av er till oss, så har vi gärna en dialog om Europeiska Socialfonden och dess möjligheter.

 

I menyn hittar ni vår regionala handlingsplan som preciserar vilken typ av insatser vi efterfrågar i Norra Mellansverige. Via menyn kan ni även navigera er vidare för att hitta tidigare utlysningar och information om våra beviljade projekt.

  

Kontakta oss

Telefonväxel:

020-33 33 90

 

Postadress:

Svenska ESF-rådet Norra Mellansverige
Box 397, 801 05 Gävle

 

Besöksadress:

Drottninggatan 33b, Gävle 

ESI Support

Det finns nu möjlighet att kontakta ESI Support som är finansierade av Europeiska socialfonden för att få hjälp med de horisontella principerna i ditt projekt.

I Socialfonds-programmet finns gemensamma utgångspunkter för projekten vad gäller jämställdhetsintegrering.

Pressklipp från Norra Mellansverige

Fler nyheter